Pohjanmaan Teollisuus 4.11.2020 Seinäjoki Areenassa

Työskenteletkö teollisuuden ja teknologian alalla? Haluatko verkostoitua, kasvattaa asiantuntemustasi ja olla perillä alan tuoreimmista innovaatioista? Jos vastasit kyllä, Pohjanmaan Teollisuus on tapahtuma juuri sinulle!

Pohjanmaan Teollisuus on ammattitapahtuma, joka kokoaa saman katon alle teollisuuden kärkiosaajat, asiantuntijat ja päättäjät. Tapahtumassa sopimusvalmistajat, alihankkijat ja konevalmistajat esittelevät osaamistaan, palveluitaan ja uusia innovaatioita. Kyseessä on tehokas yhden päivän verkostoitumistapahtuma, jossa pääset sukeltamaan teollisten alojen huippuosaamisen ytimeen.

Messuilla esitellään mm. seuraavat alatpt20 kuva2
• Automaatio ja robotiikka
• Uudet teknologiat, ICT, IoT ja 3D-tulostus
• Teollisuuden koneet, laitteet ja tarvikkeet
• Sopimusvalmistus
• Huolto ja kunnossapito
• Liikenne ja logistiikka
• Tutkimus, kehitys, koulutus ja rekrytointi

Käytännönläheinen ja inspiroiva messukokonaisuus Pohjanmaan Teollisuus valtakunnallinen yritysfoorumi, jossa pääset tutustumaan laaja-alaisesti teollisuuden alojen toimijoihin ja ammattilaisiin. Tapahtuma tarjoaa erinomaisen tilaisuuden päivittää tietoa alueen elinkeinoelämästä sekä tavata eri alojen tärkeimpiä osaajia. 

Pohjanmaan Teollisuus -messut järjestettiin ensimmäisen kerran keväällä 2019. Messukonsepti oli menestys, ja kävijätutkimuksen perusteella tämän tyyppisille messuille oli Pohjanmaalla selkeä kysyntä.
- 74% vastanneista kertoi messujen vastanneen odotuksiin erittäin hyvin tai hyvin. 
- 81% vastanneista suosittelisi messuja erittäin tai hyvin todennäköisesti. 
- 98% vastanneista vierailisi tapahtumassa uudelleen 

Merkitse vierailu Pohjanmaan Teollisuus -tapahtumassa kalenteriisi. 

 

Haluatko saada infoa seuraavasta Pohjanmaan Teollisuus -tapahtumasta? Tilaa uutiskirjeemme tästä.