Kävijöille

Työskenteletkö teknologia-, metalli- ja konepajateollisuuden johdon, tuotannon, hankinnan tai suunnittelun ammattilaisena? Haluatko avata yhteyksiä, tehdä kauppaa ja rakentaa perustaa luottamukselliselle yhteistoiminnalle?


Tervetuloa uuteen Pohjanmaan Teollisuus -tapahtumaan toukokuussa 15. päivä Seinäjoki Areenalle. Pohjanmaan Teollisuus on yhden päivän kestävä ammattitapahtuma, joka kokoaa yhteen Pohjanmaan maakuntien teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja ajankohtaisimmat aiheet. Tapahtuma koostuu yritysten näyttelystä, tietoiskuista, puheenvuoroista ja Lounge -tilasta, jossa voit kuunnella nopeita esityksiä tuotteen tai palvelun tai liikeidean pääkohdista. Muilla ohjelmalavoilla alan ammattilaiset esittelevät ajankohtaista tietoa teollisuuden alan kehityksestä, mielenkiintoisista projekteista ja aiheista.

Pohjanmaan Teollisuus toteutetaan yhteistyössä Into Seinäjoen, Concordian, Vaasanseudun kehityksen, Teknologiakeskus Merinovan ja Kokkolanseudun kehityksen kanssa. Lisäksi yhteistyökumppaneina ovat: Pohjanmaan kauppakamari,  Etelä-Pohjanmaan kauppakamari, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät, Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät ja Österbottens Företagarförening.

Aika: 15.5.2019
Paikka: Seinäjoki Areena

pt19 rek kavijaksi kuvakeArtboard 2

 

 

 

Haluatko saada lisää tietoa tapahtumasta ja saada tietoa jo mukanaolevista mielenkiintoisista näytteilleasettajista?
Tilaa uutiskirjeemme tästä.

 

Messuyhtiö Pohjanmaan Expo Oy - Expo Österbotten Ab on toiminut Vaasassa jo vuodesta 1987 lähtien ja on alansa markkinajohtaja Vaasa-Pietarsaari-Kokkola alueella. Pohjanmaan Expo on luotettava, palveleva ja kehittyvä messuyhtiö, joka tarjoaa messutapahtumia yrityksille, organisaatioille ja suurelle yleisölle. Tarjoamme vuosittain joukon laadukkaita ja kiinnostavia messutapahtumia.