11.00-12.00 |Kokoustilassa 270 A
Tekoälyklinikka - tekoäly tänään

Osallistu mukaan tekoälyklinikkaan, jossa Antti Merilehto keskustelee ja sparraa erilaisista tekoälyn hyödyntämismahdollisuuksista erityisesti teollisuusyrityksessä. Antti pitää lyhyen alustuksen jonka jälkeen klinikan osallistujat saavat puheenvuoron esittää kysymyksiä ja kommentteja joihin yhdessä pyritään löytämään vastauksia. Klinikkaan osallistuminen ei vaadi kokemusta tekoälyn hyödyntämisestä, kiinnostus asiaan riittää.

Antti Merilehto, Elev Consuting, on Suomen johtava tekoälyn tulkki. Miten tekoäly vaikuttaa liiketoimintaan ja millainen on työn muutos generatiivisen tekoälyn tuomien työkalujen myötä? Näihin ja moniin muihin arjen kysymyksiin vastaa Antti puheenvuoroissaan. Kuulijat kiittävät selkeästä kielestä ja konkreettisista esimerkeistä.

Ilmoittautuminen luennolle "rekisteröidy kävijäksi" -lomakkeella.

 

 

Antti Merilehto 2023 Color

Yritysverkostojen digitalisoituminen - Aamupalatilaisuus

Tervetuloa DigiNet -hankkeen aamupalatilaisuuteen Seinäjoki-Areenaan 22.11.2023 kello 8.00 lähtien. Ilmainen tilaisuus järjestetään kokoushuoneessa 141A ja edellyttää ennakkoilmoittautumista. 

Kohderyhmä: Valmistavan teollisuuden pk-yritykset sekä muut aiheesta kiinnostuneet. 

Ohjelma

8.00-8.30 Aamiainen ja verkostoitumista

Yritysverkostojen digitalisoitumista avaa professori Jukka Vesalainen ja toimittajan tärkeydestä näkökulmaa asiakkaan puolesta avaa sourcing manager Tommi Mäki, Prima Power.

Tilaisuuden järjestää Vaasan yliopiston ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun ryhmähanke Digitalisoituvat yritysverkostot (DigiNet). Lue lisätietoa hankkeesta täältä

Ilmoittautuminen ja rekisteröinti erikseen täältä.

QR koodi PT

Rekry-tilaisuus |Kokoushuone 140A

Into Seinäjoen järjestämä oheistapahtuma – työnantajien ja opiskelijoiden lounastreffit - houkuttelee Pohjanmaan teollisuusmessuille myös alan opiskelijoita Seinäjoen ja lähikaupunkien korkeakouluista tutustumaan sekä alueen työmahdollisuuksiin että näytteilleasettajiin.  

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan

Huom! Työnantajayrityksiä mahtuu vielä mukaan. Yhteydenotot: anu.portti@intoseinajoki.fi tai 050 530 9250

IMG 9969 ScaleWidthWzEzNjVd WebPjpg