Näytteilleasettajille

Pohjanmaan tärkein teollisuustapahtuma

Pohjanmaan Teollisuus on, yhden päivän kestävä ammattitapahtuma, joka kokoaa yhteen Pohjanmaan maakuntien teollisuuden kärkiosaajat, asiantuntijat ja ajankohtaisimmat aiheet. Pohjanmaalla on paljon innovatiivisia yrityksiä, joilla on runsaasti tarjottavaa Suomen taloudelle ja teollisuudelle. Etenkin teknologia-, metalli- ja konepaja- teollisuuden asema on Pohjanmaalla vankkumaton. Seudun teknologia-alan vientiluvut – lähes 6 miljardia euroa vuodessa – puhuvat myös puolestaan. Pohjanmaan yrityshenkilöstöstä myös yli kolmasosa työskentelee teollisuudessa ja teollisuuden osuus on selvästi suurempi kuin koko maassa keskimäärin.

Teollisuuden toimitusketjut rakentuvat nyt uudelleen. Globalisaatio tuo uusia haasteita ja digitalisaatio luo uusia mahdollisuuksia. Robotiikka, IoT, tekoäly, 3D-tekniikka tuovat teollisuuteen uusia haasteita. Kilpailukyvyn varmistamiseksi tarvitaan uusia toimintatapoja, ajanmukaista tekniikkaa, tuoretta osaamista ja oikeita kumppaneita.

Pohjanmaan Teollisuus -tapahtuma esittelee tiiviisti seutumme teollista osaamista. Tapahtumassa sopimusvalmistajat, alihankkijat ja konevalmistajat esittelevät ja hakevat kumppaneita ja uusia asiakkaita. Tapahtumassa tapaa johdon, tuotannon, hankinnan ja suunnittelun ammattilaisia, avataan yhteyksiä ja rakennetaan perustaa luottamukselliselle yhteistoiminnalle.

Messuilla esitellään mm. seuraavat alat:
• Automaatio ja robotiikka
• Huolto ja kunnossapito
• Liikenne ja logistiikka
• Sopimusvalmistus
• Teollisuuden koneet, laitteet ja tarvikkeet
• Tutkimus, kehitys, koulutus ja rekrytointi
• Uudet teknologiat, ICT,  IoT ja 3D-tulostus

Varaa nyt oma näyttelypaikkasi tehokkaaseen ja odotettuun tapahtumaan!

VARAA OSASTO

tai ota yhteyttä:

Messuyhtiö Pohjanmaan Expo Oy - Expo Österbotten Ab on toiminut Vaasassa jo vuodesta 1987 lähtien ja on alansa markkinajohtaja Vaasa-Pietarsaari-Kokkola alueella. Pohjanmaan Expo on luotettava, palveleva ja kehittyvä messuyhtiö, joka tarjoaa messutapahtumia yrityksille, organisaatioille ja suurelle yleisölle. Tarjoamme vuosittain joukon laadukkaita ja kiinnostavia messutapahtumia.