10.5.2019

ENSI VIIKOLLA NÄHDÄÄN!

Meillä messujärjestäjillä käy tätä kirjoittaessa (perjantai 10.5. klo 13:54) konttorilla kova kuhina, kun valmistelemme tapahtumaamme: pitää käydä kaikki yksityiskohdat läpi, tarkistaa vahvistukset, pakata kaikki Vaasasta tulevat tavarat, tehdä opasteita, ja tärkeimpänä tietenkin: pitää kirjoittaa tätä blogia. Yhden tapahtuman järjestämiseen tarvitaan mm. projektinhallintaa, paljon kärsivällisyyttä, huumoria ja erityisesti hyvät yhteistyökumppanit.

Miten sinun kävijänä kannattaa valmistautua tapahtumaan? Tärkein on tietenkin rekisteröityminen. Rekisteröinti on auki sunnuntaihin 12.5. klo 24 asti, eli kannattaa ennen niitä äitienpäiväkahveja käydä nopeasti rekisteröitymässä, se ei vaadi hirveän paljon aikaa. (Jos olet kuitenkin unohtelevaista tyyppiä niin ei hätää: paikan päällä pystyy myös rekisteröitymään.)

Seuraavaksi kannattaa ladata Brella-verkostoitumissovellus valmiiksi puhelimeen ja liittyä tapahtumaan (liittymiskoodi PT2019). Kuvailemme Pohjanmaan Teollisuus-tapahtumaa näin: se on ”uusi ammattitapahtuma joka kokoaa yhteen teollisuuden kärkiosaajat, asiantuntijat ja päättäjät. Tapahtuma on suunniteltu kävijälle tehokkaaksi verkostoitumistapahtumaksi, jossa saman päivän aikana on mahdollisuus tavata johdon, tuotannon, suunnittelun ja hankinnan edustajia.” Kuten tiedät, oikeiden kontaktien tapaaminen vaatii myös suunnitelmallisuutta. Tämän takia haluamme viedä verkostoitumiskokemuksen seuraavalle tasolle tarjoamalla Brellan käyttöösi tapahtumaamme.Brellan kautta pääset tutustumaan ennakkoon tapahtuman agendaan, osallistujiin sekä ehdottamaan tapaamisia. Täten optimoit aikasi tapahtumassa ja löydät juuri sinulle parhaat mahdolliset asiakkaat, partnerit ja uudet talentit. Tapahtumassa on oma Brella-lounge, jossa saatte verkostoitua ihan rauhassa. Brellassa käy jo hyvä kuhina, että ei muuta kuin verkostoitumaan!

Kannattaa myös tutustua näytteilleasettajiin etukäteen niin ehdit varmasti tavata heidät kaikki. Meillä on myös paljon ohjelmaa: päälavalla järjestetään kaksi erittäin mielenkiintoista paneelia. Digi-lavalla paneudutaan digitalisaation hyötyihin, ja osa näytteilleasettajista esittäytyy tietoisku-lavalla. Tapahtumassa on myös mahdollista osallistua Nuorkauppakamarin järjestämään LEAN-koulutukseen. Tapahtumassa meitä hauskuuttaa mentalisti ja taikuri Pete Poskiparta. Avauspaneelissa on puoli miljardia jaossa – saas nähdä saako Pete ne katoamaan!

Kaiken kaikkiaan meillä on erittäin tapahtumarikas päivä tulossa ja kaikille löytyy varmasti tekemistä. Pro tip: muista juoda ja syödä päivän aikana kunnolla, jotta energiat eivät pääse laskemaan.  Nähdään Pohjanmaan Teollisuudessa ensi viikolla!


granholm jasmin 2Blogijulkaisun on kirjoittanut:

Jasmin Granholm, projektivastaava       
Pohjanmaan Expo

Jasmin on aloittanut Expon palveluksessa tammikuussa ja vastaa Pohjanmaan Suurmessuista. Granholmilla on vahva kokemus messuista, markkinoinnista ja johtamisesta mm. Wasalinella ja S-Ryhmällä. 

 Siirry "Blogit"-sivulle